Medior Accountmanager Technische Detachering

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
884 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 4000 per maand
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Onze opdrachtgever is een toonaangevende detacheringsorganisatie binnen de techniek. De projectspecialisten behoren tot de absolute top binnen hun vakgebied. Met minder wordt geen genoegen genomen. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit. Op basis van een onderscheidend concept waarbij zowel opdrachtgever en kandidaat centraal staan is onze opdrachtgever toonaangevend geworden. In Nederland is sprake van een landelijke dekking. Buiten Nederland is onze klant al actief in een aantal landen binnen Europa en zelfs wereldwijd worden nu vestigingen geopend.

Over de functie:

In deze rol maak je onderdeel uit van een hecht team waarbij je begrijpt dat je elkaar nodig hebt om tot de beste resultaten te komen. Als accountmanager onderhoud je contacten op verschillend niveau bij de relaties die aan jou zijn toegewezen, De basis van je marktbewerking is het salesplan dat je samen met je manager hebt opgesteld. Dagelijks ben je vol energie bezig om de beste technische kandidaten te matchen met de projectaanvragen. Jouw klanten zien jou als een betrouwbare partner voor wat betreft de inzet van technici op regiebasis en de gedetacheerde medewerkers ervaren jou als de persoon die ervoor zorgt dat ze iedere keer weer op een project starten dat aansluit bij hun kennis, kunde en ambitieniveau.

Over jou:

  • Je hebt met veel plezier en succes een HBO en/of WO opleiding gevolgd;
  • Je hebt 2 tot 7 jaar werkervaring binnen de uitzend- detacheringbranche;
  • Je weet een dienstverlenende instelling te combineren met het behalen van commerciële resultaten;
  • Je krijgt energie van het werken in teamverband maar kunt ook solistisch tot resultaat komen;
  • Je bent leergierig en beschikt over een gezonde dosis zelfreflectie.

Over het aanbod:

Naast het werken met fijne collega’s en voor de mooiste opdrachtgevers biedt deze opdrachtgever alle mogelijkheden en kansen om je verder ontwikkelen. Waardevolle coaching door directe collega’s wordt gecombineerd met de inzet van een aantal externe trainers.

Arbeidsvoorwaarden op hoofdlijnen:

  • Bruto maandsalaris van €2500 tot €4000,-
  • Uitdagende en ongelimiteerde bonusregeling;
  • Telefoon, laptop en een lease auto.

Over jouw vragen:
Hopelijk ben jij zo enthousiast dat je antwoord wil hebben op de vragen die je hebt. Logisch. Je hoeft wat ons betreft niet te wachten op het stellen van die vragen tot het mogelijk kennismakingsgesprek. Integendeel! Mailen kan uiteraard info@menens.com maar we beantwoorden je vragen ook graag telefonisch of via WhatsApp (06-52308865).Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Harold Bijnen